DE TESTERS

Maak kennis met de Broodjestesters

Het broodjestester team bestaat uit 2 broodjes liefhebbers uit Haarlem.
Helaas zijn er in Haarlem maar weinig memorabele broodjes te vinden. Hierdoor zijn wij bereid grote afstanden te rijden voor een heerlijk broodje. We zijn dan ook van plan om de beste broodjes van Nederland te testen en hopen daarom tips te krijgen uit het hele land om zo het beste broodje van Nederland te vinden.

De testers zijn 2 broers met een grote liefde voor eten. De smaak tussen beide testers verschilt niet veel en ze zijn het over het algemeen eens met elkaars beoordeling. Ook zijn ze het over het algemeen wel eens of een broodje het waard is om de test te ondergaan. De liefde voor het zoeken naar het beste broodje is begonnen door het regelmatig lunchen bij Boer Geert in Zaandam.
Hier worden al jaren fantastische broodjes gemaakt, daarvoor gaan we regelmatig vanuit Haarlem naar Zaandam voor een broodje van de Boer.

Naast onze missie om het beste broodje van Nederland te vinden zijn wij er ook om de rest van het land te laten weten in welke steden je het beste kan lunchen, of juist beter weg kunt blijven.